úterý 18. února 2014

Astrid - Loki/OC - 4. kapitola

Dobré ráno :D jako vždycky to už dýl nevydržím, takže tady je další kapitola :) ještě napůl spim, tudíž jste ušetřeni mých výplodů :) Děkuju, že komentujete! :)


Thor seděl u stolu v otcově pracovně se skloněnou hlavou. Loki se ušklíbl, když viděl, že bratra důležitá lekce o přílišném alkoholu zabrala až moc. Odin vešel a otočil se na něj.
„Co se ti stalo?“ zeptal se vážně. Thor zaskuhral.
„Moc vína a málo rozumu,“ usmál se Loki. Odin se na něj podíval pohledem, který ho hned umlčel.
„Musíte to brát více vážně. Oba dva.“ řekl, zatímco usedal naproti chlapcům.
„Bylo to potřeba, otče. Oslava byla dobrou výmluvou, jak trávit čas s Astrid. Tancovali jsme celou noc.“ vzhlédl Thor a usmál se.
„Nebyl to nejlepší nápad, ale je pravda, že ženy milují tanec,“ přikývl Odin. Loki skryl své rozhořčení. Thorův skvělý nápad byl opít se, držet Astrid jako rukojmí celou noc a dělat ze sebe blázna a stejně mu otec dal své svolení.
„Vypadala, že si to užívá, ale napadlo mě, že by se dalo udělat víc,“ řekl Thor a podíval se na Odina.
„Co ještě si myslíš, že by se dalo udělat?“ zeptal se ho otec zvědavě.
„Naše lekce a další povinnosti zabírají většinu dne. Nemůžu pořádat oslavy každý den, abych udržel Astrid v paláci i na večer. Napadlo mě, že by se sem možná mohla nastěhovat.“ Thor pro jednou použil oprávněný argument. Odin přikývl.
„Kdyby tady byla, mohl bys s ní trávit o dost více času, ale nemohu ji prostě pozvat, aby tady bydlela s námi. Rozmyslím si to a uvidím, co se dá dělat. Pamatuj, že pokud jí nabídneme pobyt v paláci, nesmí vědět, že je to pro to, aby ses za ní mohl hnát.“ prohlásil Odin. Loki zíral a snažil se udržet si svou masku. Thor by jí zpracoval moc rychle, kdyby s nimi byla pod jednou střechou. Snažil by se vplížit do jejích komnat uprostřed noci - tato myšlenka poháněla Lokiho hněv.
Dny plynuly pomalu, jak lekce pokračovaly a bratři byli Odinem propuštěni dříve, aby se mohli věnovat dalším povinnostem. Namířili si to do společenské místnosti, kde věděli, že minimálně jeden z jejich přátel bude. Vstoupili a zahlédli Hoguna, jak si tiše u krbu čte. Thor k němu sebevědomě přešel a usmál se.
„Hogune příteli, kde jsou ostatní v toto slunné odpoledne?“ zeptal se. Hogun si označil stranu a pohlédl na bratry.
„Fandral je se svou dívkou na nádvoří. Volstagg šel na trhy.“ odpověděl Hogun přímočaře. Thor si povzdechl.
„A co dámy? Konkrétně Astrid.“ řekl Thor, jak už ztrácel trpělivost. Hogun naklonil hlavu na stranu, dokonce i jemu bylo divné, že se Thor ptá na Astrid.
„Procvičují lukostřelbu,“ odvětil a pečlivě blonďatého prince sledoval.
„V tom případě budu na cvičišti. Jdeš, Loki?“ usmál se Thor. Jeho mladší bratr lehce přikývl a následoval ho. Hogun se vrátil ke své četbě.
Astrid natáhla tětivu a povzdechla si. Bojová umění nebyli nikdy její silnou stránkou. V duchu zaklela, když pustila šíp a viděla, jak se zabodl do země ještě před štítem. Sif trvala na procvičení lukostřelby, protože jí přišlo, že je to pro Astrid dobrá dovednost. Nepomyslela ale na to, že Astrid nemá moc silnou horní polovinu těla.
„Tohle je beznadějný, Sif. Magie je jediná oblast, v jaké jsem dobrá, protože to vyžaduje mysl ne tělo. Jsem příšerný válečník.“ zakňučela Astrid. Přítelkyně ji poplácala po zádech a šla pro šíp.
„Nesmysl. Pouze potřebuješ cvičit. Tvoje ruce zesílí, když se k tomu sama rozhodneš. Věřím ti.“ řekla Sif. Astrid jí byla vděčná, ale cítila, že jí pouze pokaždé zklame.
„Dobře, kvůli tobě budu pokračovat,“ odpověděla a usmála se.
„Skvělé. Takže co se stalo minulou noc? Thor za tebou chodil jako pes.“ zasmála se Sif, aby zakryla svojí žárlivost. Vždycky staršího prince obdivovala, ale pochopila, že upřednostnil Astrid pouze kvůli tomu, že na ní jí záleželo také.
„Já nevím. Bylo to divné, že? Myslím, že je jen vystresovaný z toho, že za chvíli bude králem.“ snažila se to Astrid odůvodnit, ale Sif věděla, že Thor nezná stres, a i kdyby spíše by to vyřešil bojem.
„Bylo to nezvyklé. Možná se mu začínáš líbit?“ navrhla Sif s úsměvem.
„To není možné. Nejsem vůbec jeho typ. Líbí se mu vysoké prsaté blondýny. Nejsem jedna z nich. A kdyby si měl vybrat kterou si vzít a ne jenom s ní ulehat do postele, tak zvolí spíše nějakou, jako jsi ty. Jsi úžasná a máte toho spoustu společného.“ odpověděla Astrid.
„Možná v tobě vidí výzvu? Muži mají rádi ženy, které nemohou mít.“ odvětila Sif a Astrid protočila oči.
„Nejsem výzva. Není to, že bych hrála nedostupnou, prostě tak Thora nevidím. Je to můj přítel a tím to končí.“ řekla Astrid.
„Konec pomlouvání, vezmi si další šíp,“ nakázala Sif, tyhle holčičí řeči zvládala jenom chvilku a to se na ní Astrid líbilo. Otočila se, natáhla tětivu a opět vydala povzdech, ale zastavila se, než vystřelila, protože ucítila, jak se na ní tlačilo horké tělo.
„Potřebuješ pomoct? Ukážu ti to.“ zaduněl Thorův hlas. Sklouzl rukama na její a pomohl jí natáhnout tětivu. Pustila a šíp se zabodl do středu terče.
„Dokázala jsem to!“ zalapala po dechu a otočila se na Thora. Ten si ji strhl do objetí a ona se šťastně zasmála. Tahle krátká scéna stačila, aby se Lokimu udělalo špatně. Sif to sledovala s pobaveným výrazem a zvolala: „To se nepočítá!“
„Nech jí, Sif. Odvedla dobrou práci.“ řekl Thor, položil svou velkou ruku přes hlavu Astrid a jemně jí rozcuchal vlasy. S úsměvem ho odstrčila ho a uhladila si účes.
„Díky tobě,“ odpověděla a šla pro šíp.
„Nedostali jste se dneska z tréninku nějak brzy?“ zeptala se Sif, zatímco balila svůj luk.
„Ano, otec měl nějaké další záležitosti, jaké musel zařídit,“ odvětil Loki, tak klidně, jak jen dokázal.
„Co budeme dělat v tohle slunečné odpoledne?“ usmál se Thor.
„No, naše bylo perfektně naplánované, dokud jste nepřišli vy dva a nenarušili ho, takže proč to neřeknete vy mně?“ založila si Sif ruce v bok. Astrid se mezitím vrátila.
„Možná bychom mohli jít plavat, je vedro,“ navrhl Thor s úsměvem.
„To zní jako zábava,“ řekla Astrid a pustila se se Sif do balení.
„Dobře. Bazén v paláci za půl hodiny.“ odpověděl Thor, chytil Lokiho okolo ramen a odvedl ho.
„Je až moc zvyklý dostat co chce.“ zašeptala Astrid.
„Tys byla ten, kdo s ním souhlasil. Tak pojď, musíme se převléct. Když přijdeme pozdě, Thor se bude vztekat.“ odpověděla Sif a obě odešly do šatny. Mezitím se Loki oklepal, aby setřásl Thorovu ruku a ohlédl se.
„Tvůj skvělý plán, jak ji oslnit, je vzít jí plavat?“ zeptal se. Zajímalo ho, co Thor plánuje.
„Ženy si užívají mužská těla stejně, jako muži si užívají ženská, bratře. Tohle dá Astrid šanci, aby si mne prohlédla, a navíc budu vypadat, ještě víc přitažlivě vedle někoho, tak vyhublého, jako jsi ty.“ usmál se Thor. Lokiho se to sice dotklo, ale věděl, že je to pravda, po fyzické stránce se s bratrem nemohl srovnávat.
„Už s námi byla plavat. Ví, jak vypadáš.“ připomněl mu Loki.
„Nikoho nezabolí, když jí to připomenu,“ odvětil Thor a šli se připravit.

6 komentářů:

  1. Ach ten Thor já bych ho být Lokim roztrhala na kousíčky. Takhle ho ponižovat a ještě mu brát holku. Je to jinak moc pěkné. Těším se na další

    OdpovědětVymazat
  2. Thor... řekněme jen, že bych mu opravdu nějakým velmi kreativním způsobem ublížila. Opravdu.

    - Lucy

    OdpovědětVymazat
  3. Jedine vv co dufam je, ze sa Astrid nenecha zbalit.

    OdpovědětVymazat
  4. jak psala Lucy s tím kreativním způsobem... Eh, já bych Thorovi jednoduše ... ehm... rozkopala držku :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ten Thor namyslený pako. Takto Lokiho urážať. No však dúfam, že Astrid bude pohľadom visieť len na Lokim. :D Čo tam po svaloch keď v hlave vykradnuté :D. Hlavne som zvedavá, či sa bude dariť Lokimu skrývať svoje pocity aj naďalej. A hlavne keď bude Astrid blízko neho len v plavkách :D.

    OdpovědětVymazat
  6. Jordan Brand introduced the “Remaster” Retro series in 2015 as a response to consumers who let no detail go by unnoticed. Later this week, the Air Jordan 6 “Maroon” will be the most thorough example of this process as the original colorway Air Jordan 4 Alternate 89 from 1991 returns in a form that we remember 24 years ago. This February 2016, Jordan Brand will jordan shoes continue the utmost in Remaster with the Air Jordan 4 “White/Cement”; not only will it feature the fine-tuned new jordans details in the logos and materials, but Nike Air will make a triumphant return for the first time jordans 2016 since 1999. Get an official look at the 2016 release of the Air Jordan 4 “White/Cement” here and Jordan 11 Concord stay tuned for more product info.
    Now that 2015 is basically behind us, the time has finally come. cheap jordans This January, Jordan Brand welcomes the New Year with their first official release of “Remastered” Air Jordan 4’s. new jordan shoes Yes, you heard that right. As 2016 joyfully brings back the highly-acclaimed “Nike Air” Branding in White, Black, jordans 2015 and Gym Red attire, will the Jumpman continue with the elevated quality we all deserve? After you check jordan 11 out some detailed photos below, the Air Jordan 4 Retro “Alternate 89” will be available at select Jordan jordan releases Brand http://www.newjordansshoes2016.com retailers such as wish on January 2nd, 2016.

    OdpovědětVymazat

Jestli jste se rozhodli vyjádřit k nějakýmu mýmu výplodu, tak byste měli vědět, že vás strašně moc miluju! Děkuju :)