pondělí 3. března 2014

Astrid - Loki/OC - 11. kapitola


Dobré ráno :) tak Leo zase Oscara nedostal, ale Benedict byl sladkeeej <3 a Ellen je skvělá. :D Taky jsem vám chtěla říct, že jsem si sice všimla, že ten font je trošku víc špatnej, ale hrabala jsem se v html snad hodinu a nepodvedlo se mi to změnit, takže tak.. Až budu mít volný aspoň 3 hodiny, tak vzhled zas předělám :D
A teď k tý přespávačce u Astrid -jako vždycky pod perexem:D- Loki je možná blbec, ale je to přece Lokiiiiii <3








Hodinu před začátkem hostiny se Loki objevil u Sif doma a nalil jí do pití jednoduchý lektvar. Vypila to, aniž by věděla, že je Loki poblíž. Když usnula, tak ji pomalu přemístil, tak aby až se vzbudí, věřila tomu, že měla bláznivou noc. Když Astrid bude svědkem toho, jak falešná Sif celou noc pije, bude to lehko uvěřitelné. Jakmile o ni bylo postaráno, Loki vytvořil svůj klon, aby plnil jeho roli na hostině a na sebe vzal podobu Sif, která – na rozdíl od něj – měla možnost strávit s Astrid celou noc a zjistit její upřímný názor na jejich hádku. Věděl, že by byla naštvaná ještě více, kdyby zjistila, že ji zase obelstil, ale tentokrát neměl v úmyslu se prozradit a jeho úmysly byly naprosto neškodné. Jen s ní chtěl strávit nějaký čas. Teď ať se cítil jakkoliv šťastný, že ho Astrid vede do svojí ložnice, se podle toho stejně nemohl chovat, když vypadal jako Sif, ale stále byl rád, že bude alespoň moct spát po jejím boku. Věděl, že ráno se bude muset velmi brzy vypařit, kdyby náhodou do paláce dorazila pravá Sif.
„Dnes jsi nestrávila moc času s Thorem,“ podotkla Astrid, když úspěšně doklopýtali do jejího pokoje. Opatrně za sebou zamknula dveře.
„To ne, místo toho jsem strávila noc s tebou. Dívčí noc,“ odpověděl Loki s holčičím smíchem.
„To je fér. Pomůžeš mi z toho?“ zeptala se Astrid, otočila se a ukázala na zapínání šatů. Lokiho to pokoušelo, ale snažil se, si pamatovat, že je teď dívka a neměli by ho ovlivňovat takové věci. Rychle jí pomohl a sledoval, jak se bezstarostně svléká do spodního prádla.
„Teď ty mně?“ Loki se při vyřčení otázky snažil vyhnout očnímu kontaktu. Víno a polonahá Astrid na něj měli velký účinek. Otočil se zpátky, když mu Astrid pomohla se svléct. Také si nechal spodní prádlo, nijak netoužil po tom vidět toto tělo. I když nebylo do detailu stejné jako původní tělo Sif, stále mu ji to připomínalo. Přesunuli do postele a pohodlně ulehli. Loki si dával pozor, aby si nelehal moc blízko k Astrid, protože kdyby se vzbudila a měla by okolo sebe obmotanou ruku Sif asi by se jí to moc nelíbilo. Když ležel, díval se na strop a z krbu se po místnosti linulo jemné světlo.
„Jak dlouho myslíš, že ti potrvá, než mu odpustíš?“ zeptal se tiše Loki. Astrid si povzdechla.
„Nevím… korunovace se blíží a já tady pro něj chci být. Vím, jak těžké to pro něj bude… ale nemyslím si, že mu dokážu do dvou dnů odpustit,“ zašeptala a také si lehla na záda. Bylo jednodušší mluvit upřímně, když se přítelkyni nedívala do očí.
„Nikdo neříká, že se to ihned musí vrátit k normálu. Možná by stačilo, kdybys mu dala vědět, že ti na něm záleží?“ odvětil Loki. Bylo to pro něj obtížné, tak moc ji chtěl zpět ve svém životě, ale věděl, že to nesmí uspěchat. Astrid se přetočila a zaúpěla do polštáře.
„Ovšem, že mi na něm stále záleží, ale moje hloupá hrdost mi brání. Chci, aby trpěl stejně, jako chci, aby byl šťastný,“ zakňučela. Loki se usmál a pohladil ji po vlasech.
„Jsem si jistá, že bude trpět dost během korunovace. Je přece ten méněcenný bratr,“ řekl Loki, protože věděl, že tohle je něco co by Sif odpověděla.
„Není méněcenný. Thor a Loki jsou tak rozdílní. Thor je silný a přímočarý, za což ho lidé milují. Loki je chytrý a odtažitý, proto ostatní nevidí, jak úžasný dokáže být… vlastně je perfektní… kdyby nebyl takový osel,“ zamumlala Astrid do polštáře. Loki se musel usmát nad tím, jak roztomilá byla. Nikdy ji neslyšel, aby o něm mluvila, tak bez obalu, ale věděl, že vypila stejně vína jako on.
„Perfektní vážně není,“ odvětil, protože toho o sobě chtěl slyšet víc.
„Možná pro tebe. Ale ty ho nevidíš tak jak ho vidím já. Podle mého je dokonale půvabný muž, který má krásné ruce,“ řekla Astrid, očividně stále pod vlivem alkoholu. Loki se uchechtl.
„Krásné ruce jo? Takže se ti líbí i přes to jak je vyzáblý?“ zeptal se a chtěl ještě více nakrmit své ego. Vždy si myslel, že velmi zaostával za Thorem, co se týká vzhledu.
„Není vyzáblý! To, že je hubenější z něj nedělá méně mužného. Thor je moc velký, pokud se ptáš mě. Je jako… jako obrovská hromada masa,“ prohlásila Astrid a Loki se rozesmál.
„Já si toho muže budu brát!“ řekl, aby zůstal ve své roli. Astrid se usmála.
„Ano, ale tobě se Thor líbí. Já ho mám ráda jako rodinu a prostě to není ten typ muže, s jakým bych chtěla strávit zbytek života.“ odvětila a nahlas zívla.
„To je pravda. Hlavně mu to neříkej. Ale jsem si jistá, že Loki by rád slyšel, co si o něm myslíš.“
„Nikdy bych to Thorovi neřekla, nerada bych zranila jeho city. A Lokimu neřeknu nic z toho. Znáš ho, cítil by se kvůli tomu strašně samolibě,“ odpověděla a uvelebila se. Loki se pobaveně ušklíbl nad tím, jak dobře ho zná.
„Dobrá tedy, měli bychom se prospat. Dobrou noc,“ řekl jemně a otočil se k ní čelem.
„Dobrou…“ odvětila Astrid a ihned usnula.
Ráno přišlo brzy a Astrid probudilo sluneční světlo. Hlasitě zasténala a rozhlédla se po své přítelkyni. Sif musela odejít během noci. Ani se nad tím nepozastavila, začala se připravovat na nový den a pomyslela si, že musí pít hodně vody.
Loki opustil její pokoj dvě hodiny předtím, než ji tam zaslechl chodit. Nedokázal v noci spát. V noci se stále probouzel, aby ji zkontroloval a ujistil se, že jeho podoba se nezměnila zpět. Hodně se minulou noc naučil. Věděl, že musí přestat používat hloupé triky, jako omluvné dárky, aby to s Astrid srovnal. Musí si s ní promluvit otevřeně, upřímně a vzdát se části své vlastní hrdosti, aby spravil tu její.

10 komentářů:

  1. Těším se na další.. :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Ach ten Loki je tak úžasný, ale zajímalo by mě co by se stalo kdyby se to Astrid dozevěděla. No v každém případě se moc těším na další.

    OdpovědětVymazat
  3. Jupiiiiiiii! Bolo by rozhodně zajímavější kdyby mu na to přišla. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Cítím v duchu malér. Snaží se, ale pořád všechno matlá:D Tak snad se mu to povede, a pokud ne... u mě najde útěchu vždycky:D

    OdpovědětVymazat
  5. Dnes jsem přečetla všechny zveřejněné kapitoly a musím říct, že ta povídka je opravdu bomba! :-) Moc se mi líbí tvůj styl psaní a dějová linka :-) promiň, že nekomentuji každou kapitolu, ale vážně nemám moc času, maturita je tu za pár tydnů :-(. Doufám, že to pochopíš :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel dějovou linku vůbec neovlivňuju a styl psaní jenom lehce :D ale jsem strašně ráda, že jsem si náhodně vybrala na překlad tuhle povídku, protože se mi taky strašně líbí :D
      Jinak já sama taky nestíhám komentovat všechny články co čtu a to ani ještě nematuruju, takže tě plně chápu :)

      Vymazat
  6. Hm, takže Loki má možnosť ako sa poučiť...som zvedavá kedy s ním Astrid konečne začne hovoriť :) ďakujem za super preklad. Už sa asi opakujem, ale poviedka je fantastická. Ďalšiu dávku si doprajem zajtra. ďakujem. :)

    OdpovědětVymazat
  7. t Store Online[/url] and family businesses as a partnership, and [url=http://www.katespadestoreonline.com]kate spade outlet[/url] Helen and her brothers were all partners. [url=http://www.louisvuitton-bags-2014.com]louis vuitton handbags[/url] They all tookturns doing the ranch books [url=http://www.nikeoutletstore-online.com]Nike LunarGlipse[/url] and things like that. Helen has a [url=http://www.michaelkorshandbagsoutlet-store.com]michaelkors[/url] B.S. degree in finance, which back then [url=http://www.thebagsstyle.com]kate spade new york[/url] wasreally unusual for a woman. Anyway, Mr. [url=http://www.christianlouboutinoutletwow.com]Christian Louboutin shoes[/url] Robson advised us to do the same [url=http://www.shopmoncleroutlet.com]Moncler Coats[/url] thing with our family, andwe did, way [url=http://www.louisvuitton-newlv.com]http://www.louisvuitton-newlv.com[/url] back in 1953. What little we had [url=http://www.highheelshoesstore.com]High Heel Shoes[/url] at the time, we put into a [url=http://www.michaelkorshandbags-outletstore.com]michael kors handbags outlet store[/url] partnership with our kids, whichwas later incorporated [url=http://www.barbourjacket.com.co]barbour.com[/url] into Walton Enterprises.
    related links:
    [chenrenfan1105]

    OdpovědětVymazat
  8. Kobe Bryant’s farewell tour hit a high point last night when Jordan Brand hosted a special jordans 2016 event to honor jordan 11 legend blue the Black Mamba’s incredible achievements in the sport of basketball. Michael Jordan personally gifted the five-time NBA champ with a beautiful set of all-white and all-black Air Jordans 1 through XXX highlighted by the Air Jordan 3 and 8 – both cheap jordans for sale of which are colored up in Lakers themes. Kobe will take the entire white set home and display it in his jordans shoes trophy case, but Jordan Brand is giving sneakerheads the opportunity to beef up their own stashes with an insane eBay auction cheap jordans that starts at $100,000; this listing will give the highest of high bidders the chance to own the entire all-black set jordans for sale of Air Jordans, and requires pre-qualification so no funny business in bidding goes down. The listings are live at 12 PM Air Jordan 11 Retro 72 10 EST so head here to get started on one of the craziest Air Jordan auctions in history.
    Carmelo Anthony pays tribute jordan 13 to his Knicks’ crosstown baseball team the New York Yankees with this upcoming colorway of the Jordan Melo M12. Baseball’s most cheap jordan shoes storied team of all time is easily seen on the colorway, featuring a blend of white and Yankee-blue across the clean http://www.cheapjordansshoesforsale2016.com upper. But where are the pinstripes? The Bronx Bomber faithful can pick these up from Jordan Brand retailers soon.

    OdpovědětVymazat

Jestli jste se rozhodli vyjádřit k nějakýmu mýmu výplodu, tak byste měli vědět, že vás strašně moc miluju! Děkuju :)