sobota 3. května 2014

Astrid and the Avengers - Loki/OC - 10. kapitola

Hádejte, kdo zase nechal v pátek svojí nabíječku ve škole.. BOŽEEEEEE! :D To snad neni možný :D já jsem totálně v háji.. Každopádně nevím, jak to bude s dalšíma kapitolama, protože v úterý odlítáme na 11 dní do Egypta a měla bych se dostat na internet, jenže možná se to nepovede, tak nechci nic slibovat, každopádně se pokusím přidávat jako normálně nebo aspoň jak to prostě vyjde.. :D Nakoupila jsem si spoustu knížek, abych přežila a třeba se pohnu ve svojí vlastní tvorbě.. Uvidíme, uvidíme :D Už mlčim.. Sakra, ta nabíječka mě štve! Já si snad koupim ještě jednu a nechám jí v tý hloupý škole..



Astrid se rozhlédla po podzemním bunkru, zatímco Lokiho poskokové běžili ukončit teleport, někteří z nich byli pod Lokiho kontrolou a jiní pro něj pracovali, kvůli svojí nenávisti k S.H.I.E.L.D.u s nadějí na velký vliv v ‚novém světě‘. Celá záležitost se jí vůbec nelíbila, ale byla věrná Lokimu a bude dělat vše, aby ho podpořila. Procházela temnými tunely, dokud nenašla meditujícího Lokiho. Opřela se o chladnou stěnu a čekala. Tyto místa jí připomínala Asgardské vězení, jaké bylo skryté pod palácem. Asgarďané nevěřili v zabíjení svých vlastních lidí, a tak je nechávali umřít stářím zavřené stovky let v žalářích. To byl trest, jaký věděla, že čeká Lokiho, pokud je chytí a ji nyní také. Astrid napadlo, jestli by je Odin mohl potrestat stejným způsobem jako Thora, odebrat jim jejich moc a poslat je na Zem. Lokiho magie byla jeho obrovskou součástí a ona věděla, že bez ni by byl ztracen. Ale aspoň by mohli trestu čelit společně. Silně se kousla do rtu, když jí došlo nad čím přemýšlí, musí myslet pozitivně. Loki měl celou armádu, která za něj bude bojovat. Země měla jen pár talentovaných lidí. Bylo jisté, že Loki zvítězí.

„Víš, že je neslušné zírat.“ usmál se Loki. Astrid si neuvědomila, že ho celou dobu pozorovala.

„Omlouvám se, ruším tvou meditaci?“ zeptala se.

„Nebyla to meditace, mluvil jsem s jedním z vůdců Chitauri.“ odpověděl a vstal.

„Nevěděla jsem, že toto dokážeš...“ odvětila a přistoupila k němu blíž.

„Nový trik. Mohu zaslat svou iluzi kamkoliv a mluvit přes ni, jako bych tam byl.“ vysvětlit hrdě. magie byla jedna věc, jakou vždy dokázal udělat na Astrid dojem. Úsměv mu zvadl, když uviděl její svraštělé obočí.

„Co se děje?“ zeptal se rychle.

„Pokud to dokážeš, proč jsi mne nekontaktoval? Abys mi dal vědět, že jsi naživu.“ Mohla být ušetřena tolika starostí. Loki se zamračil, viděl v jejím obličeji zklamání.

„Chtěl jsem. Každý den jsem na tebe myslel. Byl jsem v neustálém pokušení za tebou jít. Jenže pokaždé, když už jsem byl blízko, tak jsem se na tebe podíval a vzpomněl si na své selhání. Cítil jsem, že nejsem hoden tvé přítomnosti a tak jsem se držel zpátky.“ snažil se vysvětlit.

„Už jsem ti říkala, že jsi mne vždy hoden.“ řekla tiše, chápala jeho pohled na situaci, ale stále se cítila zraněná. Loki k ní přešel a uchopil její ramena.

„Já vím, lásko, ale v té době jsem nebyl zrovna v nejlepším postavení. Chtěl jsem se opět stát králem, než se setkáme.“ odpověděl vážně.

„Ale ty jsi král.“

„Ještě ne.“

„Pro mě ano.“ zašeptala a dlouze ho políbila.

Jinde. Thor vešel do zasedací místnosti na Helicarrieru. Některé tváře chyběly a jiné byly nové. Steve Rogers vzhlédl ze svého místa s malým úsměvem.

„Rád vidím, že tebe jsme neztratili.“ prohlásil.

„Koho jsme ztratili?“ zeptal se Thor a potřásl si rukou s Clintem.

„Bruce je nezvěstný od té doby co Hulk seskočil ze základny, aby zaútočil na stíhačku. Ty a Astrid jste zmizeli a Phil Coulson je mrtvý.“ vysvětlila Nataša skrývající své emoce.  Thor se zamračil, když si vzpomněl, že zahlédl Coulsonovo bezvládné tělo při vstupu do místnosti, kde věznili jeho bratra.

„Byl to dobrý člověk.“ prohlásil s upřímnou lítostí.

„Kde je Astrid? Byla s tebou?“ pronesl po chvilce ticha Steve, který zaznamenal její absenci.

„Je mi líto, ale přidala se k Lokimu.“ oznámil Thor se sklopeným pohledem.

„To mě nijak nepřekvapuje. Milenci proti sobě většinou nebojují, pokud tedy nemají pro takové věci slabost.“ řekl Tony svým obvyklým tónem.

„Nikdy se nechovala jako členka našeho týmu.“ přidala se Nataša. Thor zavrčel.

„Astrid má dobré srdce, kdybyste se pokusili ji přijmout, tak by možná neodešla.“ bránil ji.

„Thore, chápu, že celá tato situace je pro vás těžká vzhledem k vašemu vztahu k Lokimu a nyní i Astrid, ale musíme je zastavit. Příliš mnoho nevinných životů je v sázce.“ řekl Fury, snažíc se zabránit dalším hádkám. Thor pomalu přikývl.

„Máme nějaké zprávy o Bannerovi?“ začala se ukazovat Tonyho citlivější stránka.

„Děláme vše pro to, abychom ho našli, nebojte se.“ odpověděl Fury.

„On spadl z nebe a vy si myslíte, že bychom to prostě měli akceptovat, že?!“ vykřikl Tony rozzuřeně.

„On nespadl z nebe, Hulk ano. A ten může přežít cokoliv. Teď Bannerovým největším problémem bude najít nové kalhoty.“ odvětil generál. Tony se sebral a odešel.

„Půjdu za ním.“ oznámil Steve. Fury si šel promluvit s radou a všichni ostatní zůstali čekat. Neuplynulo moc času, než se kapitán vrátil.

„Tony ví, kde je.“

17 komentářů:

  1. Uži si Egypt. Ja byť na mieste Astrid nech by som Lokiho akokoľvek milovala dostal by tak vynadané že by si ďalšie kroky poriadne rozmyslel. Nechápem prečo no nasleduje ako psík miesto toho aby si ho prevychovala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju:) a jo, taky bych mu pořádně vynadala :D ale zase Lokiiiiiiiiiiiiiiiiiii, takže jí trochu chápu :D

      Vymazat
  2. Páni, ty pojedeš do Egypta..? :D Tak si to tam užij.. :-) -jinak kapitola se mi moc líbila, jen se bojím, jak to dopadne.. :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musim uznat, že se taky bojim jak to skončí.. Snad dobře :D stačil mi ten poslední špatnej konec :D a děkuju:)

      Vymazat
  3. Cestu do Egypta to přeju ať si to tam užiješ a kapitola byla opět suprová ale děsí mě jak to zase dopadně, těším se na další ale doufám že veselou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :) no a další kapitola.. nebudu spoilerovat :D

      Vymazat
  4. Jak někdo může zapomenout nabíječku ve škole?!? :DDD Ale v tom Egyptě si to užij, tichá závist (:D), očekávám pak nějaký článek se zážitky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. UŽ PO DRUHÝ!:D Nechápu, jak to dělám.. :D zážitků nijak moc nebude, většinou si jenom čtu a využívám neomezený přísun pizzy a hotdogů :D

      Vymazat
  5. Egypt si užij! :D
    A kapitola je moc pěkná a jsem zvědavá, co zase vyvedou :D

    OdpovědětVymazat
  6. Ať se ti líbí v Egyptě :)
    Mimochodem kapitolka moc pěkná, těším se na další :D

    Symy :)

    OdpovědětVymazat
  7. Chci pohled z Egypta :D
    Krásná kapitolka :) ted zase nestíhám komentovat a tak, ale snažím se číst a házím komenty déle tak se na mě nezlobit :D

    OdpovědětVymazat
  8. Pohled bych poslala, ale netuším, jak to tu funguje :D já taky komentuju pozdě, buď v klidu :D

    OdpovědětVymazat
  9. , way back in 1953. What [url=http://www.michaelkorshandbagswhole-sale.com]Michael Kors handbags on sale[/url] little we had at the time, we [url=http://www.michaelkorshandbagswhole-sale.com]Michael Kors bags wholesale[/url] put into a partnership with our kids, [url=http://www.michaelkorshandbagswhole-sale.com]Michael Kors handbags sale[/url] whichwas later incorporated into Walton Enterprises.
    related links:
    [chenrenfan1105]

    OdpovědětVymazat
  10. Christian Louboutin: It was really more about the light, actually. I had to keep redoing certain shoes because the lighting louboutin shoes makes things disappear. For example, in the number “Legmania,” you have those gigantic heels but you christian louboutin barely see them because it’s dark, so it’s going to be changed to a silver spike christian louboutin so that you see it catch the light. The biggest focus has been on the materials christian louboutin store because it needs to be reflective. You http://www.christianlouboutinshoesoutlet2016.com cannot go only on the line of the shoe.WWD: You interned at the Paris cabaret Folies Bergère when you were a teenager and have created shoes for Dita Von Teese and Arielle Dombasle for their christian louboutin 2016 performances at the Crazy Horse. Where does your fascination with show dancers come from?
    The christian louboutin sale groom - wearing the red military uniform and blue sash of the Irish Guards - was red sole shoes accompanied by his brother Prince Harry, who is serving as best man For Today's (29.04.11) nuptials louboutin outlet with Kate Middleton.The groom made his way to the Abbey from Buckingham Palace after many guests christian louboutin shoes had already taken to their seats, but before foreign royals and members of his own and Red Bottom Shoes Kate's families.Among those already at the Abbey are David and Victoria Beckham, with the pregnant star christian louboutin outlet teaming a flowing navy dress of her own creation with a Philip Treacy hat and Christian christian louboutin sale Louboutin shoes, which had been customised by the designer himself.

    OdpovědětVymazat

Jestli jste se rozhodli vyjádřit k nějakýmu mýmu výplodu, tak byste měli vědět, že vás strašně moc miluju! Děkuju :)