středa 14. května 2014

Astrid and the Avengers - Loki/OC - 11. kapitola (2. polovina)

To jsem si zas dala :D je tam hodně filmových replik a já nemám bohužel přístup k filmu, takže jsem se pokusila to dát dohromady z hlavy :D snad je to co nejvíc podobný - i kdyby ne, všichni známe přece ten film skoro nazpaměť.. :D nebudem si nic nalhávat :D další kapitola bude nejspíš až v neděli, v sobotu přilétáme a netušim, v jakym stavu budu :D - letadla nemám zrovna v lásce, hlavně když jde o přistání, moje uši strašně trpí... Už mlčim..

"Cítíš někde ostatní?" zeptal se rychle Loki a ochranitelsky jí položil ruku na záda.
"Zatím je tu jen on." odpověděla.
"Tak by bylo nejspíš nejlepší, kdybyses schovala a nechala mne se s ním vypořádat." řekl Loki, který byl zvyklý na lstivé triky a věděl, že Stark je chytrý - mohl zranit Astrid, aby ublížil i jemu. Byla sice velmi mocná, ale zároveň byla jeho největší slabinou. Astrid mu věnovala malý polibek na tvář.
"Pokud bude hrozit boj, odejdu, ale bez svého brnění není žádnou hrozbou." prohlásila a zůstala po jeho boku.
"Nech mne hádat, přišel jsi apelovat na mou lidskost?" spustil Loki a nasadil svou hrdou masku. Astrid vypustila kousek své magie a nechala ji vznášet se v obláčku kolem ní.
"Vlastně jsem ti přišel pohrozit." prohodil Tony a namířil si to k baru.
"Na to sis měl nechat zbroj." ušklíbl se bůh.
"No, už je dost sešlý, a ty máš taky jen tu svítící hůlku. Chceš drink?" odpověděl Tony.
"Zdržování ti nepomůže." odvětil Loki a přistoupil blíže, Astrid ho následovala.
"Ne, ne, já hrozím. Nechceš? Fakt ne? Jsem si jistý, že Astrid by se jeden šiknul. Mimochodem, jak se máš, zlato, už ti chybím?" zamrkal Tony. Loki protočil oči.
"Má armáda se blíží. Nelze ji zastavit. Čeho se máme bát?" řekl Loki a podíval se z okna, aby si pročistil hlavu.
"Avengers, tak si teď říkáme. Přišla jsi o hodně, holka. Mohla jsi dostat bundu, z limitovaný edice, s logem na zádech."
"Ano, potkal jsem ty tvé Avengers." odpověděl posměšně Loki.
"Jasně. Trvá nám to trochu dýl, než zaberem, to uznávám. Zkus si to ale spočítat. Tvůj brácha, polobůh. Supervoják, tak trochu legenda, která je ale pořád dost živá, chlap s vážným problémem sebeovládání, párek elitních zabijáků... A ty, drsňáku... jsi je dokázal všechny naštvat."
"To byl plán." usmál se bůh, stále neviděl žádnou opravdovou hrozbu.
"Ne moc dobrej. Až dorazí, a že dorazí, počítej, že po tobě půjdou." pronesl Stark a přiblížil se.
"Mám armádu." odsekl Loki a ochranitelsky k sobě přitáhl Astrid.
"My máme Hulka."
"Ten vám, ale pokud vím, zběhnul."
"Ty to nechápeš. Nebudeš tu šéf. Ať už to dopadne jakkoli. Žádnej trůn tě tu nečeká. Možná tu tvoji armádu nezvládnem, ale pořád tady budeš ty. A i když zemi neochráníme, tak ji rozhodně pomstíme." řekl vážně Tony, než si nalil další drink. Astrid dělala vše, co mohla, aby nechala své emoce skryté. Věděla, že má Stark pravdu. I kdyby Loki zvítězil, nikdy nemohl vládnout této planetě v míru.
"Tvojí přátele po mně nepůjdou. Budou mít dost práce s tebou." oznámil temně a dotknul se svým kopím Tonyho hrudi. Ozvalo se tiché 'ting', ale nic se nestalo. Loki se zmateně podíval na své žezlo, než to zkusil znovu, ale opět se pouze ozvalo 'ting'.
"Tohle většinou funguje." poznamenal.
"Asi mírná dysfunkce. To se stává. Ale musím říct, že před Astrid to je asi ost-" Tony byl rychle přerušen, když ho Loki chytl pod krkem a vyhodil z okna.
"Rozmístit, Jarvisi!" zakřičel Stark během pádu a něco červeno zlatého proletělo kolem Lokiho. Astrid přeběhla k oknu a viděla Iron Mana letět zpět.
"A ještě je tu jeden člověk, jakýho jsi naštval. Jmenoval se Phil." ozval se Tonyho hlas, Loki pozvedl kopí, ale Iron Man byl rychlejší a výstřely srazil boha k zemi, Astrid k němu přispěchala a zvedla tvář ke Starkovi.
"Parchante!" zaječela naštvaně.
"Nic osobního, zlato." odvětil Tony a znovu vypálil, tentokrát na ni. Než mohl pokračovat ve svém útoku, portál se otevřel a dal mu jinou zábavu; armáda byla tady.

Posted via Blogaway

7 komentářů:

  1. pěkná kapitola těším se na dalěí a doufám že tam nebude tolik z toho filmu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vždycky musím obdivovat, když někdo dokáže do děje připsat postavu, která tam nebyla, takže za to poklonu :)
    Držím palečky, ať to v tom letadle nějak zvládneš ;)


    OdpovědětVymazat
  3. Jé, skvěle, mám co číst :D ...i když většinu - části z filmu, jak jsi předpokládala, znám :D
    Těším se na další :D

    OdpovědětVymazat
  4. Nejako som nemala prístup k počítaču. Ale takéto prekvapenie som nečakala dve kapitoly, jupíííí. Nieže "takmer naspamäť" som trochu závislák naspamäť viem všetky dialógy. :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Uááá zase sem zaspala, hele moje školení se protáhlo:( je to děsný. KAždopádně teď jdu znovu pět ódu na tvé dílo. Za prvé momentálně obdibuju tvou rychlost. Kde jsou časy kdy já jsem stíhala až tři kapitoly denně achjooo.. Každopádně jsi vážně užasná a ráda si to tu pročítám, jen nesmím před spaním protože pak nemůžu usnout :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já taky pomalu ztrácim tempo :D původně to bylo kapitola ob den, potom tři tejdně a teď už jenom dvě :D je jenom otázka času, kdy dostanu blok nebo nebudu stíhat už vůbec..

      Vymazat
    2. Ale budeš, já ted píšu stylem aspon pár vět denně, ale je fakt že už to bude 14 dní.... je to teĎ brutální :( ale jen hezky piš, máš to rozkazem ;) :-*

      Vymazat

Jestli jste se rozhodli vyjádřit k nějakýmu mýmu výplodu, tak byste měli vědět, že vás strašně moc miluju! Děkuju :)